Categorii
Întâlniri

Întâlnirea fotografilor suceveni #9 (video)

Iată că s-a întâmplat și asta. Pe 17-18 ianuarie ne-am adunat o gașcă de oameni faini și împreună am decis să cucerim Ceahlăul. Știam sigur că sus ne așteaptă Cabana Dochia, dar nu aveam habar cum va fi urcarea până la destinație, mai ales că eu abia îmi revenisem după o bronșită destul de urâtă și excursia aceasta a fost o decizie de ultim moment pentru mine.

Ținând cont de faptul că unii dintre noi nu aveam condiție fizică sau antrenament pentru astfel de aventuri a fost o adevărată provocare traseul până la cabană. Ca sfat: nu plecați pe munte dacă nu sunteți echipați complet cu tot ce trebuie.

După peste 4 ore am ajuns la destinația, iar cei de la Cabana Dochia ne-au întâmpinat cu mâncare caldă și ceai fierbinte. A fost exact ce a trebuit ca să ne punem pe picioare. Deși eram toți extrem de obosiți nu am putut să nu facem o plimbare pe platoul unde este amplasată cabana pentru a surprinde câteva peisaje. Seara s-a lăsat cu voie bună și jocuri interesante pe care Ovidiu a vrut să ni le arate. A doua zi am coborât pe alt traseu spre Durău și peisajele ce s-au ivit ne-au lăsat destul de uimiți.

Dar ca să nu ne întindem cu scrisul vă las mai jos un rezumat video al aventurii noastre pe Ceahlău. Robert Cîrdei a avut timp să filmeze mai mult decât restul, Gabi Mihalciuc a făcut două time-lapse-uri faine, iar eu am sintetizat toată ieșirea în puțin peste 5 minute. Sperăm să vă placă și poate vă convingem să veniți cu noi în astfel de ieșiri pe viitor.

Fotografii și detalii găsiți AICI și AICI.

Mă bucur că fac parte din Clubul Fotografilor Suceveni și că realizăm lucruri deosebite împreună. Comunitatea are un viitor frumos, iar prieteniile care se leagă între noi ne ajută pe fiecare să dezvoltăm pasiunea noastră mai departe.

Cu drag,
Adrian Crăciunescul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *