Categorii
Întâlniri

Întâlnirea Fotografilor Suceveni #29

Nici nu ne-am dat seama că deja am ajuns la întâlnirea cu numărul 29. În martie sărbătorim de 3 ori 10 întâlniri. Creştem, ca şi număr de membri, dar mai ales ca şi calitate a întâlnirilor pe care le facem.

Organizatorul acestei ultime întâlniri, Iulian Ignătescu, a ales o temă şi doi speakeri tare faini. Şi nu mică ne-a fost mirarea când în sală am văzut mulţi colegi noi. A fost un workshop foarte interesant despre fotografia de portret, alături de invitaţi speciali. De data aceasta noi, fotografii, am fost în spatele obiectivului, jucând rolul modelului, aprofundând tehnici noi pentru realizarea unei fotografii de portret într-o manieră artistică, dar şi metode de cunoaştere şi energizare, atât a fotografului, cât şi a modelului fotografiat.

De data aceasta noi fotografii, am încercat să fim în spatele obiectivului, jucând rolul modelului. Am aprofundat tehnici noi de interpretare a profilelor subiectului care ne pot ajuta în realizarea unei fotografii de portret într-o manieră artistică, şi metode de cunoaştere şi energizare, atât a fotografului, cât şi a modelului fotografiat.

Plus valoarea workshopului a fost dată de cele două persoane invitate, specializate în analiza şi cunoaşterea comportamentului uman, ce au venit cu un set de tips & tricks cu aplicabilitate imediată.


Momentul de training susţinut de Laura Daps, consilier de imagine şi fizionomist, a fost structurat într-o sesiune de informare, sesiune de întrebări şi răspunsuri şi o sesiune de fotografie cu sfaturi practice.

Gianina Mamciuc ne-a povestit despre nonconformismul în fotografia de portret. Cunoscută ca trainer, cu o experienţă de peste 10 ani în “Relaţii cu Clienţii”, „Tehnici de vânzare”, „Comunicare”, sau „Team-building”-uri, ne-a împărtăşit idei ca “de ce alegem să nu lăsăm acasă bagajul de cunoştinte şi experienţa” şi “cum le transpunem în jocuri şi exercitii de training”. Am trecut de la autocunoaştere la cunoaştere şi am aflat tehnici de îmbunătăţire a comunicării pe care să le folosim cu fiecare client al nostru.

P.S. Uşa Clubului Fotografilor Suceveni e mereu deschisă pentru colegi noi, amatori sau profesionişti în ale fotografiei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *